Mijn naam is Anita Maessen. Ik ben nog 49 jaar oud, maar heb de geest van een 30 jarige en ben dringend op zoek naar een baan. Op Linkedin staat heel veel informatie over mijn opleidingen, werkervaringen, hoe anderen me zien en ervaren als collega.

Onderaan dit artikel staat dan ook mijn link naar Linkedin.

Ik zal dus jullie niet vervelen met een herhaling van deze informatie, maar proberen een totaal beeld te schetsen van mij als persoon en als werknemer.

Iedereen komt naar mij als er een probleem is. "Anita zoekt het wel uit",  "Anita regelt het wel". En dat is ook zo,  ik puzzel graag op problemen, zoek naar oplossingen en zal niet snel opgeven. En aangezien ik niet vaak "nee" zeg,  ben ik geregeld bezig boetes op te lossen,  belastingbrieven na te kijken,  PGB's te regelen en uitzoeken hoe het nu precies zit met de studie financiering. Door mijn financieel inzicht (opgedaan bij de DSB) ben ik staat om budgetcontroles te maken, maar ook om het licht aan het eind van de tunnel te laten zien bij financieel wanbeleid.

Al van kindsaf aan ben ik zeer leergierig. Als een onderwerp me echt interesseert wil ik er ook alles van weten. Dat geldt ook in mijn werk. Dan doe ik mijn uiterste best om cursussen te volgen of op internet alle informatie te zoeken die ik nodig heb om mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Gelukkig voor mij ben ik gezegend met een goed stel hersens en kan ik heel makkelijk informatie onthouden en daarnaast vind ik het ook altijd leuk om mezelf te blijven ontwikkelen.

Tijdens mijn studie HBO Facility Management en mijn diverse werkomgevingen heb ik geleerd dat je met humor heel veel geregeld kunt krijgen. Coachen van medewerkers gaat mij dan ook makkelijk af.  Gewoon de ander in zijn waarde laten, luisteren en met humor problemen kleiner maken. 

Ik ben empatisch, maar kan daarnaast op een zakelijke, duidelijke manier communiceren.

In mijn privé leven organiseer ik geregeld etentjes. Kerstdiner, paasbrunches, ik draai er mijn hand niet voor om. Een van mijn hobby's is dan ook koken. Daarnaast ben ik een fervent lezer van thrillers. Als ik dan nog tijd over heb,  probeer ik te werken aan mijn kaarten van perkament papier.


Zo dit ben ik in een notendop.....nl.linkedin.com/in/anitamaessen/en

  

Contact

anitamaessen.nl
Keizerstraat 1
6019 BM
Wessem

06-53957665

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode