keurige afwijzing

19-03-2015 14:00


Helaas is het op dit moment mijn ervaring nog steeds dat je of geen antwoord op je sollicitatie krijgt of er eentje krijgt met als standaard zin: "u voldoet  niet aan het door ons gestelde profiel".  Maar onderstaande afwijzing was de uitzondering op die regel. Ik was er echt van onder de indruk. Heb deze mevrouw dan ook gelijk een bedankmailtje gestuurd, waarbij ik haar duidelijk heb gemaakt dat ik haar manier van afwijzen zeer waardeer. Individueel, to-the-point en geen speld tussen te krijgen.

Daar zouden andere bedrijven nog eens een voorbeeld aan kunnen nemen.
"Beste Anita,


Hartelijk dank voor je sollicitatie en je interesse in ons bedrijf.

 Na zorgvuldige screening van je sollicitatie moet ik je helaas mededelen dat je onvoldoende aansluit bij het gestelde profiel en met name de functie-eisen. Wij zoeken iemand die minimaal 5 jaar de functie Debiteurenbeheerder heeft vervuld, vergelijkbaar met de functie zoals wij deze voor ogen hebben. Kennis van en ervaring met SAP is een grote pré.


Er zijn qua ervaring meerdere positieve raakvlakken, maar helaas is dat op dit moment niet waar onze voorkeur voor wat betreft de invulling van de vacature naar uitgaat.


Ik vind het jammer je niet positiever te kunnen berichten en wens je veel succes met je verdere sollicitaties.


Met vriendelijke groet,

Astrid Spit-Steur

HR Manager"


 

Terug

Contact

anitamaessen.nl
Keizerstraat 1
6019 BM
Wessem

06-53957665

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode